twitter

Пожелания за 24 май

Празничен Календар за 2016 година | Празничен Календар за 2017 година
*****
Честит празник на Славянската писменост и култура – 24 Май!
*****
И ето измина се първата година от Вашето начало в Учение голямо. Първият учебен ден и първият учебен звънец са далече – Първокласници бяхте Вие! От все сърце Ви пожелавам да ставате все по – грамотни, по – умни и да се уважавате един друг че сте Българи. Честит 24 май на Моите Любими Първокласници!
*****
Честит 24 май 2015 година с пожелание за знание, мъдрост и любов към науката, които да ви помогнат в задачите в живота и с които трябва да се борите всеки ден!
*****
24 май ден на славянската писменост и култура, ден на Българина – учителя, ученика, учителката и училището като институция!
Да бъде свято името на Св. св. Кирил и Методий! Честит празник на всички Българи и нека не празнуваме сега, а и на всеки първи учебен ден!
*****

Честит 24 май 2015 година и от мен! Вяра,оптимизъм и успехи!
*****
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!
*****
Честит 24-ти май и нека не се срамуваме, а да се гордеем с високо вдигната глава, че сме Българи с главно Б!
*****
Върви народе възродени, към светла бъднина върви с книжовността, таз сила нова, ти чест и слава поднови. Честит празник на всички Българи – 24 Май!
*****
Най – строгият учител е животът ни, най- мъдрият учител е книгата до нас, най – важният учител е първият ни! Нека не стихва жаждата ни за знания, Духовното ни възвисяване и светлият зов на българщината у всички вас, Колеги!
Скъпи учители,честит празник, благодарим ви че Ви има за професионализма и грижите към нашите деца. Вашият труд е ценен за нас родителите.
*****
Честит празник на всички колеги и на всички български по случай 24 май! Няма нищо по-красиво от високия дух и нищо по-силно от знанието!
*****
Напред науката е слънце!
*****
Желая ви всичко най-добро, много усмивки, щастие и любов мили ученици! Бъдете живи,здрави и все така лъчезарни!
от Вашата първа Учителка в живота
*****
Честит празник 24 май на всички учители, ученици, дейци на културата! Пожелавам ви здраве, успехи и вяра!
*****
Честит празник и на Министъра на Образуванието, младежта и науката! За една по – добра учебна база и по – висока заплата! :)

0 коментара:

Post a Comment